De avond was van het begin al goed gevuld omdat voor de kroegavond de befaamde tapperstraining was. Het bleef lekker druk en de sfeer zat er goed. Op een gegeven moment werd zelfs de Bingo van kantoor gehaald en kon het spektakel beginnen: Thomas met zijn lieftallige assistente Marieke roepte bal na bal en uiteindelijk waren het Pascal en Guy die er met de prijzenpot vandoor gingen, maar niet voordat Hutschemaekers het record pitcher water atten verbrak met een knallende 24 seconden. Helaas een beetje gemorst dus wat strafseconden – maar toch een nieuw record! Peter (van Pieter en Peter) die huilend toezag hoe zijn record verbrijzelde wou meteen over Hutschemaekers heen, maar kwam helaas niet in de buurt.

Maar toen begon het te kriebelen bij Marike en Merel: ze wouden ook een keer een record! En tsja, pitchers water atten was niet hun sterkste kant. Dus kwamen ze met de volgende deal bij het SB: "He Paulus, als jij een leuk logboek stukje schrijft, gaan wij het record aantal pitchers water frontaal ontvangen verbreken". Zogezegd zo gedaan. Peter, van der Hoorn en Thomas van A. waren de waterdragers, ondersteund door tappers Hahn en Glaser voor het vullen. Een aantal minuten later vonden ze het genoeg geweest en was het record gezet: ze hadden maar liefst 43 pitchers water ontvangen!

Zoals de HAVO scholier zei na het opeten van z'n hondendrol: gelukkig hebben we de foto's nog! http://picasaweb.google.com/balloob/RecordpogingPitchersWaterFrontaalOntvangen

Na dit record binnen te hebben gekopt dropen de dames af en bleven alleen de echte die-hards in de kroeg hangen tot 4 uur waarna ook deze geheel vrijwillig de kroeg verlieten (hulde Veger! :P).

Al met al: top avond, veel entertainment, 2 nieuwe records en er is goed gezopen. Ik ben tevreden.