Jaja, het stukje van een van de SB'ers over de Afterburn! Net thuis van de naborrel, niet zo lang vol gehouden als gepland/gehoopt, maar was dan ook lange en zware dienst.

Maar wel een hele mooie, Villa Nova zette een goed feestje neer, er was volop drank, wat zich uitte in menig valpartij, dames die gingen vechten om een sigaar, heel veel gevoos op de soos en een hoop mooie qoutes waar ik een groot deel van ben vergeten. Op dit moment kan ik alleen denken aan slapen, hoop dat mijn mede SB'ers nog meer leuke details weten van vanacht.

Rest mij jullie allemaal te bedanken voor een geweldig feestje en gelukkig nieuwjaar!! Dat er komend jaar maar weer veel gezopen mag worden!

Goedemorgen, het is nu 18:26 vond dat ik toch iets meer moest zeggen over het geweldige feest van vanacht! We begonnen met een quiz met geweldige doe- en weetvragen waar hard gestreden werd om de felbegeerde 1e plaats, vervolgend om 1 minuut voor 12 met zijn allen aftellen, de champagne werd geplopt en vloeide rijkelijk. Op de klokkenplas konden we genieten van degelijk vuurwerk, waarna in Asterion goed werd doorgefeest tot in de laatste uuttjes, zo rond 2h waren er ruim 100 mensen aanwezig, denk dat we zeker kunnen spreken van een heel goed feest! Natuurlijk moet ook hde film vermeld worden waarin Villa Nova ons terug nam naar het huis, we kregen een rondleiding door de restanten, met daar tussen door fragmenten van het huis vroeger, in al zijn glorie! Bij deze iedereen bedankt die gister aanwezig was om er een goed feestje van te maken, in het speciaal Villa Nova! Wil hier ook even mijn mede SB'ers bedanken voor het draaien van een super dienst, die erg lang duurde, maar wel erg leuk was, toch raar om nuchter te zijn met de jaarwisseling, maar dat hebben we goed gemaakt in de naborrel!

Iedereen sterkte vandaag met brak zijn!