Het open Dies feest georganiseerd door jaarclub Omerta was goed. Tot een uurtje of 10 stonden de jaarclub, de dies'cie, tappers en SB op de kroeg en was de feest stemming nog niet helemaal aanwezig, maar langzamerhand liep de kroeg vol en vanaf een uurtje of half 12 zat de sfeer er goed in.

Geholpen door de goede muziek van de dj van Skyfly en de nodige alcohol consumpties zat de sfeer er vrij snel in en dit bleef men ook volhouden tot een uurtje of 4. Helaas moest de muziek even wat zachter doordat de buurt had geklaagd en beste vrienden van de burgerij (de politie) ons kwam waarschuwen. Dit drukte de sfeer gelukkig niet al te veel.

Ook de nieuwe opstelling van het podium zorgde voor een goede dansvloer, er werd volop pogingen gedaan de al dan niet aanwezige danskunsten te showen. De kroeg zag er verder ook mooi uit, de aankleding paste goed bij het thema. Ook de mensen waren veelal goed uitgedost in het blouse brothers thema, de hoedjes, zonnebrillen en dassen waren volop aanwezig. Hier en daar hupte ook nog een vrolijke politie agent(e) rond, maar dat mocht de sfeer niet drukken.

Kortom: een goed feest, op naar de volgende en in ieder geval tot dinsdag, want dan is Asterion gewoon open!