We kunnen terugblikken op een avond die in den beginne erg kansloos leek te worden, echter schijn bedriegt! Even voor twaalven kregen mensen lucht van de foute muziek die gedraaid werd en men ging en masse lam aan het fust wat Incognito erin gooide. Voorafgaand was er de presentatie van de eerstejaarscommissie die het thema van het feest op 15 december bekend maakte: License to kilt. Trek dus die dag de foute kledij maar weer uit opa's kast!

Tijdens de presentatie zorgde Annemieke voor menig hoongelach naar aanleiding van naamsverwarring binnen de commissie. (Eeuwige) jaarclub Gilette wist de weg naar Asterion nog te vinden om aldaar goudgele rakkers te genieten en de stembanden eens ernstig te mishandelen.

(Eerstejaars) Jelmer heeft in de voetsporen mogen treden van menig voorganger die Asterion verward heeft met een kapstok. Hiertoe werd een steenkolenversie van het AEGEE-lied ten gehore gebracht.

Al met al was het voor mij een topdienst! Nu op naar het 2e rondje in de naborrel. Tot dinsdag, waar de Oude Snoeperd samen met zijn zwarte pieten voor de vermaeck zal zorgen. Het belooft goed te worden!

En Veger, 't was inderdaad een verdraaid mooie pizza!

Erratum 6:08uur: Evert lazert van z'n kruk…
Erratum 6:14uur: Evert laat een telefoon flikkeren…
Erratum 6:34uur: Annemieke flikkert Evert tegen de vlakte…