We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond met een vol programma. Na gegeten te hebben bij de blauwe kater, begaf iedereen zich richting Asterion voor de afsluiting van HAIP. Dit werd vormgegeven door het uitreiken van de oorkondes aan de eerstejaars. Daarna verzorgde Arabesque een workshop foute discomoves. Diverse leden werden hierbij op het podium gehaald om aan dit onderwerp hun eigen draai te geven. Vincent de Bruijn spande hierbij de kroon door als een kikker over het podium te springen.

Hierna volgde het belangrijkste onderdeel van de avond: een optreden van onze eigen band: .Punt Uit! Ze brachten diverse klassiekers ten gehore, waarop door iedereen luidkeels werd meegezongen en -gesprongen, ondanks het rustige begin van de avond. De HAIPcie wist de stemming er goed in te brengen door bekend te maken dat de 1000 HAIP-punten ook dit jaar weer gehaald zijn en er een fust Premium Pilsner in te gooien. In no-time was dit fust leeg en ging in Asterion het dak eraf.

Na het optreden werd er door velen nog lang doorgefeest. Achter de bar was de drank soms niet aan te slepen. De afsluiting van de avond werd gevormd door wat meezingers waarbij de nog aanwezige kroegbezoekers hun stemmen lieten galmen. Dat de alcoholconsumptie vanavond bovengemiddeld was, werd duidelijk toen mensen het presteerden om tot drie keer toe Asterion te verlaten en opnieuw binnen te komen. Zij boden zelfs nog aan te helpen met schoonmaken, maar losten deze belofte helaas niet in.
Deze schoonmaak zelf verliep voorspoedig, waarna we na een korte naborrel de deur achter ons dicht hebben getrokken. Tot a.s. zondag bij de Grootsche Asterion Filmavond, be there!