Tis 7:15, ik ga slapen, binnenkort hier een verhaaltje over hoe gaaf het deze avond was! (Helaas wel de laatste.. :()

Update:
De avond begon zoals vorige week donderdag en de week ervoor: met de Quenouille CyQlus “Beeld in opspraak”. Aardige paneldiscussie, hoewel er maar 1 stelling was waar echte verdeeldheid over was.
Daarna liep het redelijk leeg, het zag er niet naar uit dat het nog een mooi feestje zou worden, maar de schijn bedroog 😛
Rond 00:00 begon het ineens vol te lopen, na het inmiddels traditionele Bonusfust van Incognito en de maptalk van het bestuur was het tijd voor de uitreiking van het geschenk aan de Villa Novianen, de inzamelactie in januari (o.a. veiling en “gratis” fust) was geslaagd en met de opbrengsten hiervan zijn de kenmerkende Villa Nova badjassen gereproduceerd.
Het feest barstte hierna goed los, het feit dat veel mensen om 1:00 al om water begonnen te vragen zegt genoeg!!
Omdat het de laatste avond was voor SB ’03-’04 I, poogden een aantal lieden nog een last-minute escalatie moment in te lassen, wat helaas voor hen jammerlijk faalde 😛 Verder veel bezopen mensen, met de nadruk op veel en bezopen, ik heb mij uitstekend vermaakt met het aanschouwen van een ieders danstechnieken en heb later lekker meegedaan 🙂
Zoals Roel hieronder terecht opmerkt, het was een mooie avond om een fantastisch jaar mee af te sluiten.
En zoals Krispijn zei, het enige nadeel van een jaar SB is dat het een keer ophoudt..

Ik hoop U allen te zien a.s. dinsdag bij de SB-wissel, lafjes toekijken vanaf de kapstok mag, maar een actieve deelname wordt zeerzeker gewaardeerd!
Dus kom maar op met je meel, eieren, of wat voor ranzigheid-veroorzakend-goedje dan ook, het wordt gaaf!

Voor de laatste keer vanaf deze positie:

ASTERION!