Goeiemorgen allemaal 🙂

Het was wel weer een mooie avond in Asterion.. Begon allemaal met een wat rustige Agora-discussie avond, georganiseerd door Declamo waar we beneden vrij weinig van meekregen afgezien van wat klachten dat de muziek wat hard stond… Maar ongetwijfeld heel geslaagd…

Later die avond natuurlijk de presentatie van Sicco’s, die niet helemaal vlekkeloos verliep, maar eenmaal draaiende wel erg vermakelijk was. Siccus, sicco’s, gefeliciteerd! Gratis bier bleef lekker wat leek voor een groot feest te gaan zorgen, maar helaas weer uitliep op een bescheiden feestje voor wat die-hards.

Afsluitend bijzonder leuke en vooral ook lange naborrel.. Het pitcher adten was van de partij waarbij het nieuwe record van 42.2 sec. gezet is door meneer RtW. Nieuwe uitdaging voor vd Hoorn 🙂 De man van de mixjes Q verzorgde later wat aardige breinbrekers wat uiteindelijk leidde tot een avond die om kwart voor acht pas klaar was, maar in ieder geval: gezelligheid alom! Prima avondje! Nu is het tijd te gaan slapen, morgen weer vroeg op (14.45u ofzo ;))

Wel aardig trouwens om te lezen dat er nu (8.04u) alweer mensen een goeie tijd wakker zijn 😀