Mondu stelt teleur!

Dat zou de Tubantia als kop hebben als zij het stukje van vanavond zouden schrijven. De avond begon buitengewoon rustig, maar om half elf kwamen er toch mensen binnen op zoek naar vermaak. Damesdispuut Mondudamo, die volgens hun Almanakstukje zich liever door een hond laten likken dan door hun vriendje, had namelijk de halve vereniging uitgenodigd om te komen genieten van de kroegopdracht die hun pheut ten uitvoer zou brengen. De pheut veelvuldig gesignaleerd en verkleed als groene vlek bleek helaas deze avond niet in actie te komen.
Na anderhalf uur wachten dropen de tevoren enthousiaste leden teleurgesteld af en bleef Mondu in meerderheid achter. De vaste crew die iedere avond de bar overeind houd werd, met een paar bitterballen, nog bedankt voor het wachten (helaas doch vermakelijk uitgedeeld door de huidige lichting Mondu.) Om half twee dropen zelfs de vaste helden en Mondu af en kon de Soci?teit gesloten worden.

Mondudamo, ondanks dit overwegend negatieve stukje ben ik toch oprecht te spreken over jullie massale opkomst. Hulde hiervoor.