Er zijn van die avonden dat de verwachtingen hoog gespannen zijn. Vanavond was er zo een. De Kadmos en Mondu feuten zouden samen, middels een kroegopdracht, een show verzorgen.

Het bleef rustig tot 23:00 waarna velen de weg naar Asterion toch wisten te vinden. Mensen met grote plannen en op zoek naar vertier stonden ongeduldig van hun biertje te sippen.

Rond 23:30 was het eindelijk zo ver. Twee smakeloze kerels kwamen in ontbloot bovenlijf binnen en vroegen de aandacht. Na een matig verhaal bleek dat ze geld in moesten zamelen voor een goed doel. AEGEE'ers, immer behulpzaam, wierpen gelijk hun beurzen leeg. Helaas bleek daarna dat ze dat moesten doen door massages weg te geven. Alsof iemand door twee ranzige kerels betast wenst te worden!

Het kwartet aanstaande Mondu's kwam daarna binnen verkleed als de Village People. Een beetje vreemd want iedere idioot weet dat die mafkezen met zijn zessen over straat gaan. Maar deze kleine telfout terzijde. Zij moesten periodiek een dansje opvoeren en gedurende de avond, van verschijnende clubjes binnen onze mooie Vereniging, genoeg mensen mee laten huppelen. Na het eerste dansje bleek dat hun gave boomblaster van Bart Smit® niet opgewassen was tegen de geluidsinstallatie van Asterion en hebben ze de cd maar in onze speler geschoven.

Zonder nog verder al te veel uit te wijden kan ik u melden dat het een slechte show was. Zowel van de feuten als van de bezoekers. Zo heeft feut Wouter S. Dorien zelfs zo ver gekregen dat deze hem masseerde. Na onze verbazing en de vraag wat ze er voor terug kreeg bleek een zoentje genoeg te zijn. Beetje jammer!

Tijdens en na de slechte show dropen veel mensen af, maar kon gelukkig een harde kern het weer niet laten en is gebleven tot aan de tl. Waarvoor hulde. Hierna begon de echte show pas. Martijn van Andel kwam even zijn jas ophalen. De frequente bezoeker weet het inmiddels; Asterion is geen kapstok. Mocht iemand daarentegen toch gebruik maken van deze dienst dan wensen wij een wederdienst. Van Andel mocht het AEGEE lied zingen op het podium.

Dames en heren, hij kende hem niet! Dit gebrek aan opvoeding, die zich drie jaar lang verborgen heeft weten te houden, koos vanavond om zich te manifesteren. Uiteraard diende hier direct naar gehandeld te worden. Feut Van A. werd op het podium geplaatst en mocht met vallen en opstaan laten zien dat hij leergierig was. Voor de complete show had u er bij moeten zijn. Ik kan enkel vertellen dat het goed was. Natuurlijk weet een goed docent ook wanneer de leerling geen directe vooruitgang meer boekt en daarom hebben wij hem uiteindelijk zijn jas gegeven en met een pakketje huiswerk naar bed gestuurd. Hij moet dit weekend het lied leren en zal deze (het is beloofd) dinsdag om 0:00 inzetten. Wij zijn benieuwd.

Ergens na 4:30 snel schoongemaakt en lang nageborreld. 9:00 lag ik eindelijk op bed, moe maar voldaan. Wanneer zou de volgende feut zijn jas vergeten?