Logboek

/Logboek/
01:38 21/06/2017

Misschien wel het langste beerpong spel ooit?!

21/06/2017|

Het was een erg rustige borrel. Toch was het wederom een gezellige boel in ons aller Asterion. Hoewel het ouderejaarsvak ongekend rustig was werd er wel fanatiek gebeerpongd door JC Kairos. Zij hebben wellicht het record verbroken voor het langste beerpong spel ooit. Na 1 uur en 16 minuten was eindelijk de winnaar bekend. Gefeliciteerd Titus en Joris! Daarnaast heeft Jesse voor het eerst achter de tap gestaan. Het ging nog een beetje stroef maar hij is een waarde tapper in wording. Nu gaat het SB nog even hard bezig om de vloer van het ouderejaarsvak te slopen zodat we binnenkort al een mooi voorproefje kunnen krijgen van de nieuwe vloer die deze zomer gelegd gaat worden.

21:26 20/06/2017

SBedankborrel

20/06/2017|

Het was een gezellige borrel. Iedereen heeft genoten van een hapje, een drankje en een mooi cadeautje. Na een hoop beerpong, stresspong, ganzebar en gezelligheid is de avond afgesloten met een mooie naborrel. Bij deze willen wij nogmaals alle actieve vrijwilligers bedanken voor wat ze voor onze mooie sociëteit betekend hebben. Leuk dat jullie er allemaal waren!

04:08 16/06/2017

Asterion terras ‘vo!

16/06/2017|

Met heerlijk gekoeld Sangria en een fust Weizen begint de kroegavond op de oh zo mooi Asterion terras! Met een cantus tafels en de sponsoring van La Cubantia stoelen zitten merendeel van de leden lekker buiten te borrelen. Dankzij de warme weer ging het fustje Weizen snel op, maar geen zorg, SB is voorbereid met een tweede fust Weizen want het is bekend hoe makkelijk Weizen wegdrinkt op een warme zomer nacht. Verder is het geen kroegavond zonder een potje bierpong en natuurlijk naam dit plaats op de Asterion terras met weinig wind was het prima bierpong weer, met een balletje in bier hebben wij veel plezier! 🙂

 

Door een hongerige Breezy

03:00 07/06/2017

Summertime Madness door Eximiae Unitatis

07/06/2017|

Vanavond was een rare avond, want vanavond was er een open feest op een dinsdagavond. Een open feest op een dinsdagavond was al een tijd lang niet voor gekomen. Dit betekende dat niemand wist of er veel mensen zouden komen en tot hoe laat deze mensen zouden blijven. Uiteindelijk bleek dat er veel mensen zouden komen alleen dat deze mensen niet tot laat zouden blijven. Dit resulteerde in een ietwat verwarde Musicie aangezien zij eerder aan de escalatie konden beginnen (en dat iedereen dit eigenlijk alleen maar prima vond) –> Mooie avond. Eigenlijk was dit feest bedoeld als afsluitingsfeest na de EVC. Helaas viel de EVC een beetje in de water, aangezien het aan het begin regende. Het was voor de rest gelukkig wel een lekkere dag. Maarja ondanks dat dit bedoeld was als afsluitingsfeest had Eximiae Unitatis dit feest ook gebruikt om de brief in te leveren. Welke brief vraag je? Nou de brief om daadwerkelijk een dispuut te worden. Na twee en een half jaar (en twee en een half jaar -1 dag zeuren van andere disputen) was het eindelijk zover. Nu is het natuurlijk ook nog de bedoeling dat bestuur de brief goedkeurt, maarja dat zal later wel bekend worden gemaakt. De Eximianen en genoeg anderen waren dus een erg mooi feest aan het vieren. En dat is ook de conclusie van de avond, het was een mooi feest. PUNT.

Groetjes,

De ab Actis der Eximiae Unitatis

04:07 02/06/2017

Kadmos feutjes laten hun banaanen zien

02/06/2017|

Waarde Leden,

Op donderdag 1 juni is er weer feest gevierd, de aspirant leden van kadmos hebben een leuke praatje gehouden voor de kroeg bezoekers vanavond. Lekker met de thema van bananen is iedereen gegaan met die banaan! En natuurlijk stopt het niet hier, nadat de kadmos aspirant leden klaar zijn met hun kroegopdrachten hebben de leden genoten van een potje ganzebar. De leukste spel als je houdt van verliezen. Guess what?! Iedereen heeft verloren, te veel blijheid gevolgd door flugel om maximale blijheid te vermijden. Verder heeft vandaag Sjoerd voor het eerst getapt en meteen en dubbele shift getapt! Dat is waar tappen is leuk. Na een paar oefen biertjes ging het lekker en is Sjoerd lekker bekent met de bar en haar omgeving. Goed bezig Sjoerd je activisme wordt bedankt!

In de naam van de banaan, peanut butter jelly time!

04:44 19/05/2017

Cocktails!

19/05/2017|

De tweede kroegavond van de week, en weer een speciale avond! Ditmaal waren het geen speciaalbiertjes, maar cocktails die het gebruikelijke assortiment verrijkt hebben. De cocktails werden verzorgd door Breedveld, Troelen en Evelien v Genugten. En met succes! Van het begin van de avond tot 2:00 liep het storm bij het cocktail-deel van de bar. Maar liefst 21 cocktails en 30 speciale shotjes waren vanavond verkrijgbaar, waarvan velen zeer succesvol!

De avond begon rustig, maar sloeg snel over in een mooi feestje met een voor een normale donderdag bijzonder groot aantal bezoekers. Nadat onder andere fact binnenkwam en direct begon te dansen, ging de rest van de kroegbezoekers ook over van borrelmodus naar feestmodus. De statafels werden weggehaald en de KADMOS-tafel werd al gauw gebruikt als podium. Men moest even inkomen, want men is dit niet meer gewend op een donderdag. Een echt feestje zoals vanavond mag naar onze mening wel vaker voorkomen! Wellicht is er na de Agora weer plaats voor zo’n lekkere donderdag als deze!

We wensen u nog een fijn weekend en hopen u allen dinsdag weer in de kroeg te mogen zien!

Adios Motherf*cker!

02:28 17/05/2017

30 Bierenborrel

17/05/2017|

De avond begon als een redelijk normale borrelavond, het was echter al snel best wel druk, en iedereen dronk opeens speciaalbier… Na een tijdje van al deze 30 bieren genoten te hebben begon het lekker gezellig te worden in de kroeg. Na wat vrouwelijke aandacht is er nog een das zoek geraakt. Iedereen heeft zeer genoten van het speciaalbier wat hierdoor al rond 00:30 op was. Verder is er slechts 14 liter Grolsch getapt. Na al deze avonturen kon men nog heerlijk naborrelen en was iedereen van mening dat het een geslaagde avond was die je niet had mogen missen!

04:15 12/05/2017

JC Battles en KB

12/05/2017|

Waarde Kroegbezoeker,

Het is weer een drukke avond in Asterion waar de eerstejaars strijden om het beste eerstejaars jaarclub van 2017 te mogen zijn, Maar door een error van Board is het gelijk spel geworden door zuipslag. Hoe kan dat nou. Weet ik ook niet, Maar met twee winnaars twee keer zo goed toch?

Na een wat battles is het KB van AEGEE-Enschede bekend gemaakt. Gefeliciteerd! Adrian, Jesse, Jules en Timo en alvast succes!

02:54 03/05/2017

De Nacht van de Stormram

03/05/2017|

Wat begon als een gewone, rustige, maar drukbezochte dinsdagavond, veranderde al gauw in een waar spektakel. Nog niet eens op de helft van de avond hoorden we een harde klap bij de deur. Blijkbaar vonden bepaalde personen het een goed idee om een mobiele bar die in de hal stond te gebruiken als stormram. Tot twee keer toe. Wat hen bezielde, blijft voor iedereen een raadsel.

Afijn, naast dit incident was het mooie avond. Het was een drukke avond vol beerpong, speedpong, mexen en kaartspelletjes. Bovendien was er iets nieuws te zien in de kroeg. Menig oog viel vanavond op de gokkast die plotsklaps in Asterion stond. Wat de reden hiervan is, kunt u wellicht wel raden. Vraagt u hiervoor SB’16 maar.

Al met al was het een mooie avond met een hectisch moment tussendoor.

We zien u graag donderdag weer voor de volgende kroegavond!

03:04 28/04/2017

Koningsdag Escalation Nation

28/04/2017|

Ook op Koningsdag is het SB aanwezig om de leden te voorzien van leuke tijden en speciaalbiertjes. Jaaaa die speciaalbiertjes gaan zoooo hard, die waren op voor de kroegavond begon. Bij een gezellige BBQ middag op de kroeg hebben de leden hard getankt en binnen 4 uurtjes een fust Weizen weten te legen.  Ja die Weizen gaat wel hard dus die komt sowieso terug! Na eindelijk uitgegeten te zijn, druppelde de overige leden binnen na een boot tochtje door de Utrechtse grachten of het struinen over de rommelmarkt in Enschede (die overigs niet geweldig was). Omdat er al s’middags werd gedronken was men al in die feest sfeer, binnen 2 uur van de officiële opening van de kroeg waren de disco lampen aan en werd er hard gedraaid. Dit spontane feest trok ook een heleboel Alphanen van Flux om in onze kroeg een mooi feestje mee te maken. Leuker nog, een handvol Alphanen hebben het tot de naborrel overleeft. Lekker bezig! Deze avond was dus in een woord Koninghen!