Sociëteitsbestuur 2023februari 2023 - februari 2024

Thorben Leon van Oosterhout

Praeses et Retentio et BCP et Paracentis

Geen foto beschikbaar.
Geboren:Als een jongetje op 2003-07-08 in Woerden
Studie:Advanced Technology
Generatie AEGEE: 2021
Functie:Praeses et Retentio et BCP et Paracentis

Wij stellen u graag voor aan onze meneer de Praeses, de heer van Oosterhout. De langste van dit kleine bestuur, zal toezichthouden vanuit grote hoogte op de rest van het bestuur.  Daarnaast is de heer van Oosterhout ook een echte klusjesman. Als Retentio repareert hij de kroeg met zijn gereedschap uit het door hem toegeëigende Ottohok. Belangrijk gereedschap zoals een hamer, Borat, mini-me (en ladder) zijn niet te missen voor onze klusser. Behalve de ladder, die is hij al kwijt geraakt. Wat we ook niet kunnen missen, is de vlotte babbel van onze charmeur. Dit is natuurlijk erg belangrijk als BCP. Hiermee zorgt hij ervoor dat we goed te vriend blijven met andere vereniging. Mocht je zo enthousiast zijn geweest om je op te geven voor tappen? Ook dan krijg je met onze Thorben te maken. Dus ben je laat in gepland zijn om te tappen terwijl je helemaal niet kan of omdat je agenda vol staat met tappen? Dan zal onze Paracentis je met zijn puppy ogen aankijken tot dat je het toch niet kan weerstaan en heb je zo weer een avond zorgvrij getapt.  En niet te vergeten, wil je een veel te schamende foto in de AKA? Doet het internet het weer niet? Is iemand weer zijn wachtwoord vergeten voor de 100e keer? De heer van Oosterhout fixt het en houdt dit allemaal netjes bij.

Meike Arlena Blaauw

ab Actis et Mercator et MusiCie et Acquisitor

Geboren:Als een op 2001-02-28 in Zwolle
Studie:Biomedische Technologie
Generatie AEGEE: 2021
Functie:ab Actis et Mercator et MusiCie et Acquisitor
Geen foto beschikbaar.

Onze ab Actis, mevrouw Blaauw, voelt zich als een vis in het water in de kroeg (blub). Blaauw is altijd in voor een praatje of leuk spontaan idee, waardoor het met haar nooit saai is in de kroeg. Als het echter te ver gaat, weet ze de situatie rustig, maar rechtvaardig af te handelen. Hoe losjes en gezellig het op de kroeg is, zo strak en duidelijk zet zij alles op papier. Door Blaauw valt dit jaar alles tot in de details terug te lezen en ze mist geen enkel gesprek in de vergadering. Daarnaast zit ze er bovenop op wat er in en uit gaat, zodat zij precies weet wat er gedaan moet worden. Naast haar taak als ab Actis, zorgt ze er ook voor dat er bier uit de tap vloeit. Zo zorgt ze ervoor dat iedereen altijd aan zijn behoeftes komt. Geen drank is haar te gek, zo zorgt ze met de drank leveranciers voor de beste deals en het meest veelzijdige assortiment aan dranken van de Pakkerij. Een kroeg is natuurlijk niks zonder muziek, daarom zorgt ze als MusiCie er ook nog eens voor dat de hardste plaatjes worden gedraaid. Op feesten zorgt ze dan ook dat er DJ’s geregeld zijn, maar ze is er ook niet vies van om zelf achter de knopen te staan.

Sam de Roos

Quaestor et Aedilis et Interpres

Geen foto beschikbaar.
Geboren:Als een op 2003-01-18 in Zwolle
Studie:Technische Geneeskunde
Generatie AEGEE: 2021
Functie:Quaestor et Aedilis et Interpres

Mag ik u allen voorstellen aan mevrouw de Quaestor der Stichting Sociëteit Asterion. De Roos excellente financiële vaardigheden zijn een zegen voor onze Stichting. Deze passie straalt ze uit wanneer ze bijna dagelijks achter de Quaestor pc druk zit te tikken om de facturen er weer uit te sturen. Wat haar echt bijzonder maakt, is de vreugde waarmee ze de ruimte van kantoor vult wanneer er geen drankrekeningen gestorneerd hoeven te worden. Deze vreugde raakt ons allen wat zorgt voor een uiterst prettige werksfeer. Mevrouw de Roos is een waardevol lid van ons bestuur, en we zijn verheugd haar als de Quaestor van Stichting Sociëteit Asterion te hebben. Het is geen geheim dat zelfs de befaamde KasCo soms een klein complimentje laat vallen, en dat spreekt boekdelen over de kwaliteit van haar werk. Mevrouw de Roos is niet alleen een uitstekende Quaestor, maar ze heeft ook altijd een scherp oog voor wat er in de kroeg op het programma staat en wat er gedaan moet worden om onze activiteiten soepel te laten verlopen. Er ontgaat haar werkelijk niets. Ook zijn haar zorgvuldigheid en aandacht voor detail van onschatbare waarde bij het coördineren van de kroeg reserveringen. Ze weet altijd een gastvrije sfeer te creëren voor degenen die onze kroeg kiezen als locatie voor hun speciale gelegenheden. Haar toewijding aan deze rol en haar vermogen om met verschillende groepen en mensen te communiceren maken haar nog waardevoller voor ons bestuur en voor onze gasten.