Sociëteitsbestuur 2018februari 2018 - februari 2019

Steijn Floris ten Kate

Praeses et BCP

Steijn Floris ten Kate
Geboren:Als een jongetje op 1996-11-13 in Zwolle
Studie:-
Generatie AEGEE: 2015
Functie:Praeses et BCP

Als praeses is Ten Kate een zeer geschikt man. Van SB‘18 is hij wellicht wel degene die het makkelijkst compromissen sluit, en nog belangrijker, ons tijdens de vergadering compromissen laat sluiten. Waar de rest van ons er niet vies van is om de stem te verheffen zul je dat bij hem niet snel tegenkomen. Hij is niet alleen verantwoordelijk voor het in toom houden van zijn prachtige bestuur, maar ook nog eens voor het mooie orgaan dat de BCP heet. Sinds 2015 zeer actief aanwezig bij AEGEE en dan vooral in Asterion is hij de afgelopen jaren iemand geworden die eigenlijk niet meer weg te denken is (al zouden sommigen dat misschien wel heel graag willen). Met altijd een goed humeur en een hoge drankrekening is hij eigenlijk ‘meubilair’ geworden in de kroeg en was het natuurlijk voor niemand een verrassing dat deze man ooit SB zou doen. Met zijn vele commissies waaronder de lustrum almanak en de kick-in heeft hij goede ervaring opgedaan die hij goed kan gebruiken in dit SB. Alhoewel je niet hoeft te verwachten dat je hem voor 16:00 z’n bed uit ziet komen kun je er wel zeker op rekeningen dat je altijd een naborrel kunt verwachten als hij zich in een straal van 5 km van de kroeg bevindt. Hij heeft altijd sterke verhalen en zal zich ook niet schamen ze te vertellen. Dat onze Prees nergens vies van is heeft hij waarschijnlijk ook al een paar keer trots verteld in de kroeg: Meneer is namelijk Nederlands Kampioen Zwientie tikken! En nee, dit slaat niet op zijn nachtelijke escapades. In de zomer is hij in de modder terug te vinden, kruipend achter een zwijntje aan! SB’18 ‘VO!

Lara Naïma Slaats

ab Actis et Aedilis

Geboren:Als een op 1998-09-13 in Nijmegen
Studie:European Public Administration
Generatie AEGEE: 2016
Functie:ab Actis et Aedilis
Lara Naïma Slaats


Bent Carolus Johann Schleipfenbauer

Quaestor et Paracentis

Bent Carolus Johann Schleipfenbauer
Geboren:Als een jongetje op 1996-06-08 in Doesburg
Studie:Civiele Techniek
Generatie AEGEE: 2015
Functie:Quaestor et Paracentis


Rik Laurent Smale

Mercator et MusiCie

Geboren:Als een jongetje op 1998-01-09 in Apeldoorn
Studie:Business & IT
Generatie AEGEE: 2016
Functie:Mercator et MusiCie
Rik Laurent Smale

Wonende in een huis vol Mercatoren is het geen verrassing dat Smale deze functie met twee handen aangreep. Fust hier, fust daar, Rik krijgt elke leverancier op de knietjes. Als voorraadbeheerder en chef inkoop verzorgt hij ook de hapjes tijdens kroegavonden. Daar draait onze sandwichartist zijn handjes niet voor om. En denk maar niet dat je een discussie gaat winnen van deze jongeman. Smale kent altijd alle regels en laat zich ook niet tegenhouden om die te verkondigen mocht je er een overschrijden. Mocht deze man dienst hebben, houd dan ook extra goed de mores in de gaten. Naast Mercator is hij verantwoordelijk voor de MusiCie, de muziek die u hoort en de lichten die u ziet tijdens onze prachtige kroegavonden vallen dan ook onder de portefeuille van Smale. Als laatste zal hij ook ICT portefeuille op zich nemen dit jaar. Mocht je deze jongeman beter kennen, dan zul je weten dat er eigenlijk niks is waar hij zich niet verantwoordelijk voor voelt. Smale zal er het liefst hoogstpersoonlijk voor zorgen dat alles op rolletjes loopt, maar dan wel terwijl hij de kroeg kastjes heeft opgeruimd en schoongemaakt. Dat lengte niet alles zegt is puur alleen gebaseerd op Smale. Waar hij lengte mist is intelligentie voor terug gegeven. Heb je een vraag? Dan kan je daar een antwoord op verwachten. Rik ‘Rikipedia’ Smale weet alles! SB ‘18 ‘VO!

Thamar Weerts

Retentio et Interpres et Acquisitor

Thamar Weerts
Geboren:Als een op 1995-01-17 in Rotterdam
Studie:Creative Business
Generatie AEGEE: 2015
Functie:Retentio et Interpres et Acquisitor

Met Weerts hebben we een heus bezig bijtje in ons midden. Naast haar Sociëteitsbestuur is onze Rotterdamse te vinden bij haar vele fotografieklussen, in haar wetsuit bij hardboard, tussen de boten bij Euros, of simpelweg in de banken voor haar studie aan het Saxion. Deze powervrouw kan en wil het allemaal. Als retentio hebben we dus een goeie aan haar. Ze zal klussen in de kroeg nooit laten liggen maar het eerste de beste gaatje in haar agenda vinden om er voor te zorgen dat het wordt gefixt. Kan ze het niet zelf doen? Niet erg, deze vrouw is namelijk een topper als het gaat om delegeren. Naast haar onuitputtelijke inzet, heeft ze ook een wel een sterke babbel mee. Haar sociaal enthousiasme, gecombineerd met haar vrouwelijk charme werpt zijn vruchten af. Met Weerts als Interpres en Acquisitor hebben we een perfecte marketing-vrouw, die alle externen (en internen) om haar vingers windt. SB’18 ‘VO