Sociëteitsbestuur 2008-IIseptember 2008 - september 2009

Vincent Kleiboer

Vincent Kleiboer
Geboren:Als een jongetje op 1988-10-07 in Apeldoorn
Studie:Technische Bedrijfskunde
Generatie AEGEE: 2006
1e half jaar:Interpres et Paracentis
2e half jaar:Praeses et Paracentis

We zijn een half jaar verder. Er is in die tijd veel gezopen en veel gebeurd. Onze Sherlock is nu de oudere lichting van het SB en heeft dus een 'voorbindfunctie'. Dit woord horen we de laatste tijd erg vaak zoals nog veel meer "Fred en Ria" grappen. Hij kent ze allemaal uit z'n hoofd. Soms hoor je er een een paar keer per dag langskomen. Het is altijd leuk maar bij Sherlock slaat het soms weer wat door, en dat is niet alleen met Fred en Ria... De vraag is nu hoe Sherlock dit gaat combineren met zijn Praeses functie. Dat vergt nou eenmaal een serieuze blik en instelling. Dit gaat vast wel goed komen, als het moet kan hij heel serieus zijn. Maar vooral niet te lang. En dat willen we ook niet want als het te lang duurt dan heeft hij zoveel energie over dat er wel iets kapot moet gaan. Na een half jaar zit Sherlock nog steeds redelijk vast in Apeldoorn. Bijna elk weekend gaat hij terug om te werken en met vrienden in zijn keet te zuipen. Ook doet hij daar nog fanatiek aan voetbal, ookal valt dat niet echt te zien aan zijn "volslanke" postuur. Sherlock blijft Paracentis het komende halfjaar. Hier heeft al flink wat ervaring mee. En zal hij altijd weer een perfect tappersrooster maken. We hoeven dus niet bang te zijn dat de bar onbemand zal zijn! Nog een halfjaar te gaan! Het vliegt voorbij, maar we gaan er samen met Sherlock nog een fantastisch halfjaar van maken!

Wouter Matthijs Breedveld

Geboren:Als een jongetje op 1987-11-09 in Holten
Studie:Industrieel Ontwerpen
Generatie AEGEE: 2006
1e half jaar:Ab Actis et Mercator
2e half jaar:Retentio et Musicie
Wouter Matthijs Breedveld

Na een half jaar de notulen geschreven en het bier ingekocht te hebben is Wouter toe aan iets anders. Het komende halfjaar gaat Wouter er voor zorgen dat alles heel blijft danwel wordt in de sociëteit. Wouter is ook bezig met de musicie, nieuwe lichten ophangen, betere geluidskaart inbouwen, het is duidelijk dat Wouter zijn 2 functies goed kan combineren. Natuurlijk draait het niet alleen maar om muziek en lichtjes, ook op de dinsdagavonden is wouter regelmatig in de kroeg te vinden met een Grasovka of een Laphroaig. Naast zijn werkzaamheden als retentio en musicie is Wouter bezig met genieten van het leven. Je kunt hem vaak vinden met een goede sigaar en een glas whiskey. Zo af en toe wordt er zelfs nog wel eens een mojito gebouwd en met een brakbril en hoed is het dan altijd goed toeven in het zonnetje. Hoewel Wouter hard werkt om van zijn lambal-imago af te komen is de beste man niet zo heel succesvol, hij is namelijk van "lambal" naar "van Pilshoven tot Brokkelstein" geevolueerd, het is nog maar de vraag of dat een verbetering is. Wel krijgen we de indruk dat Wouter wat minder geobsedeerd is door 16-jarige meisjes, hij heeft ontdekt dat er ook onder studenten nog wel mooie meisjes rondlopen, nu het versieren nog en dan gaat het helemaal goedkomen met van Pilshoven. Tot slot rest mij nog te zeggen dat Wouter een topkerel is en het is fantastisch om een jaar SB met hem te doen, ik kan het iedereen aanbevelen. Helaas moet je dan wel je eigen Wouter vinden, want voor deze Wouter is het in september alweer afgelopen.

Rinke Kornelis de Wilde

Rinke Kornelis de Wilde
Geboren:Als een jongetje op 1988-02-25 in Nieuwegein
Studie:Technische Bedrijfskunde
Generatie AEGEE: 2006
1e half jaar:Quaestor
2e half jaar:Quaestor

Rinke is ook dit tweede half jaar de man van het Grote geld. Na een half jaar rustig geoefend te hebben zal hij het tweede half jaar nog goed zijn best moeten doen om zijn boekhouding van dit jaar af te sluiten en te zorgen dat het bier elke week weer betaald kan worden. Verder is Rinke naturlijk ook ontzettend druk met vergaderen en diensten draaien. Dat gaat eigenlijk altijd wel van een lijen dakje. Bij de vergadering is rinke altijd erg kritisch en probeert hij altijd wel even zijn punt te maken. Dit komt de snelheid van vergaderen niet altijd ten goede, maar blijven het wel goede vergaderingen. Ook draait Rinke natuurlijk al zijn diensten met plezier. Soms moet zijn priveleven er wel een beetje onder lijden, wat dan ook terug te zien in zijn "bijzonder" opgeruimde kamer. Natuurlijk is het geen toeval dat rinke's kamer een grote chaos is. Samen met Vincent maakt hij er wel vaker een puinzooi van. Soms erg vervelend bij vergaderingen of serieuzere aangelegendheden, maar vaak ook wel dolkomisch. Vaak in Asterion, maar minstens net zo vaak buiten onze kroeg. In zijn auto bijvoorbeeld. Van "nog een rondje" via "met gillende banden naar huis" tot slippend door de bocht maakt Rinke Enschede en omsatreken onveilig. Behalve Quastor is Rinke natuurlijk een prima collega SB-er en fantastische vriend!