Sociëteitsbestuur 2007-Imaart 2007 - maart 2008

Paulien Loes Stegehuis

Paulien Loes Stegehuis
Geboren:Als een op 1987-10-31 in Best
Studie:Technische Geneeskunde
Generatie AEGEE: 2005
1e half jaar:Mercator et BCP
2e half jaar:Praeses et BCP

Paulien is na een halfjaar Mercator et BCP te zijn geweest nu begonnen aan het echte werk: het leiden van vijf onstuimige SB'ers in hun dagelijks reilen en zeilen. Dit doet ze met veel overtuiging, het is niet zelden dat iemand tijdens de vergadering met een scherpe opmerking tot orde wordt geroepen. Ze trekt haar drive echter ook Pakkerijbreed want naast haar voorzitterschap, studie en wekelijkse tennislessen met Marco zit ze ook nog steeds in de BCP. Ze is iemand die nooit te beroerd is iets op haar te nemen; als iedere andere SB'er nog ligt te slapen of in het algemeen niet doet is Paulien alweer bezig haar puntjes in te koppen. Ook buiten haar dienst ligt Asterion en het grotere goed haar aan het hart; mores-overtredend tuig kan rekenen op (vaak minimaal) een glas water in de nek. Hoewel u nu misschien denkt dat Paulien uitermate frigide is; dit is niet zo! Haar giebelende manier van lachen en het feit dat het heel erg makkelijk is haar op de kast te jagen maken vergaderingen altijd interessant. Paulien leert echter ook van haar SB-tijd. Dronk zij een luttel half jaar geleden nog enkel wijn, inmiddels is ze vaak in het gezelschap van lekkere Premium Pilsener. Hoewel ze op dat vlak vooruit is gegaan is ze nog steeds grootverbruiker van Vieux-cola, ondanks dat je dat volgens sommigen pas kan drinken als je minimaal duizend jaar bent...

Marco Kemp

Geboren:Als een jongetje op 1987-09-16 in Leiderdorp
Studie:Elektrotechniek
Generatie AEGEE: 2005
1e half jaar:Paracentis et Interpres
2e half jaar:Interpres et Musici
Marco Kemp

Dat Marco van communiceren houdt blijkt wel uit het feit dat hij ook zijn tweede halve jaar de functie van interpres zal blijven vervullen. Alhoewel hij met veel plezier ons prachtige Tappersgilde runde, heeft hij dit overgedragen, in plaats daarvan zal hij komend half jaar de musicie gaan vervelen met zijn ontzettend slechte muzieksmaak. Qua studie is bij Kemp toch niet alles zo gelopen als gepland. Hoewel hij mooie ideeën had aan het begin van zijn bestuursjaar om vakken bij andere studies te volgen, is dit niet gelukt en gaat hij dit jaar maar weer gewoon over op elektrotechniek. Marco was laatst zelfs al eens op tijd op college! Zijn ultieme doel wordt het halen van zijn Propedeuse, maar of dat gaat lukken... Kemp zal het druk krijgen komend half jaar, aangezien hij er naast al de studeerplannen er ook nog twee hobby's bij heeft gekregen. Aan vooral een daarvan is hij veel tijd kwijt... De ander is verrassend genoeg sport. Als je vorig jaar verteld had dat Marco ooit sportief zou zijn, had niemand je durven geloven. Toch slaat hij nu een keer per week een balletje over het net, waarbij hij af en toe zelfs rent!

Rick Hahn

Rick Hahn
Geboren:Als een jongetje op 1987-08-27 in Naarden
Studie:Industrieel Ontwerpen
Generatie AEGEE: 2005
1e half jaar:Retentio
2e half jaar:Retentio

Dat Rick z'n studie-, SB- en persoonlijke ambities nu in zijn 2e half jaar allen nog lijken te staan valt natuurlijk op twee manieren op te vatten. Ofwel op de manier dat hij goed bezig is en ze hoog lijkt te houden, ofwel op de manier dat er nog niets van terecht is gekomen en dat Rick nog een hoop te doen heeft het komende half jaar. Het afgelopen halfjaar heeft Hahn in ieder geval laten zien wat hij als Sb-er en Retentio waard is. Nog nooit heeft een Retentio daadwerkelijk ook zoveel echte kennis, over het gereedschap dat Asterion te bieden heeft, gehad. Hij knutselde dan ook zonder moeite een nieuw DJ-meubel in elkaar, is druk bezig geweest met allerlei kleine dingetjes en is zeer regelmatig totdat de Hahn kraait in de kroeg aanwezig. Of dit verder om 7 uur door het doorkomende zonlicht, of om 4 uur door zatheid is, maakt ons erg weinig uit. Rick is immer gezellig. In onze ogen lijken Rick's taken als Retentio bijna vanzelf te gaan, nu hij door deze functie helemaal into the knutsel-scene is gekomen. Misschien heeft hij nu wat meer tijd voor zijn andere grote knutsel-project, zijn auto, waaraan nog wel wat te doen is. Toen de vraag werd gesteld of we ons in deze Volvo op beleidsweekend zouden begeven, keek Rick ons nogal vreemd aan. We konden toch immers niet met een auto met slechte remmen, vering als staalbalken en zonder lichten of andere van dat soort fancy gadgets voor burgers de weg op. Het is te hopen dat Rick het komende half jaar weer met net zo veel energie als het afgelopen half jaar ingaat. De Volvo zal lopen, de studie zal voortvarend doorkwakkelen en Asterion zal mooier zijn dan ooit tevoren!