Sociëteitsbestuur 2005-Imaart 2005 - maart 2006

Mark Willem Vendel

Mark Willem Vendel
Geboren:Als een jongetje op 1980-10-25 in Leiden
Studie:Bestuurskunde
Generatie AEGEE: 2003
1e half jaar:ab Actis & Paracentis
2e half jaar:Praeses

De man die immer streefde de notulen voor het weekend klaar te hebben en zich gepast verontschuldigde wanneer dit niet het geval mocht zijn, kon het in de tweede helft van het jaar niet verdragen zijn naam niet langer op de notulen te zien schitteren en verkoos er dus voor om ze dan maar als Praeses te ondertekenen. Maar hij houdt zich met meer bezig; zo heeft hij bepaalde principes met betrekking tot afwasmachines, besteklades en andere huishoudelijke zaken. Gelukkig is er daarentegen ook nog altijd de obsessie voor foute muziek, de Premium Pilsner en Asterion. Menig sigaar, whiskytje en liters bier zullen aan hem besteed zijn/worden. Daag deze man echter niet uit bij het 'raad-de-titel-van-dit-lied'-spel, want verlies zal gegarandeerd het uwe zijn. Net als de rest van het Sociëteitsbestuur is hij iemand die een groot aandeel heeft in de immer grote zoektocht naar voedsel, maar hij slaagt er altijd in als eerste zijn bord leeg te hebben; een goede bodem is immers het halve werk. Tevens heeft deze man de kijk op het leven van menig Sociëteitsbestuurder weten te veranderen dankzij 'de feitjes van Vendel'; sommige dingen zullen nooit meer hetzelfde zijn...

Jeronimus Gijsbertus Maria Rasing

Geboren:Als een jongetje op 1984-09-10 in Gendt
Studie:Technische Bedrijfskunde
Generatie AEGEE: 2003
1e half jaar:Retentio & BCP
2e half jaar:Retentio & BCP
Jeronimus Gijsbertus Maria Rasing

Een van de personen die gezien de mate van aanwezigheid vóór zijn jaar Sociëteitsbestuur het eigenlijk niet kon maken om zich niet een jaar lang in te zetten voor ons aller Asterion. Blijkbaar vond Jeroen dit zelf ook en dit leverde het Sociëteitsbestuur een man op die als Retentio prima in staat blijkt te zijn om de kroeg een jaar lang van eventuele kwaaltjes en ongeregeldheden te verlossen en een centrale rol heeft gespeeld tijdens het 'Pimp My Pub' project. Naast de kroeg onderhoudt Jeroen ook de contacten binnen de Pakkerij in de BeheersCommissie Pakkerij, waar hij al stimulerend en vol enthousiasme onze belangen behartigt. Ondanks het feit dat hij bijna ieder weekend richting het ouderlijk huis vertrekt om aldaar doelloos tegen een bal te lopen trappen en een vrij recente studiewissel waar Jeroen ook nog tijd in steekt, is hij meer dan regelmatig de bar in Asterion overeind aan het houden en is hij de trotse bezitter van een van de hoogste cumulatieve drankrekeningen aller tijden. Ook al weet hij zijn dorst blijkbaar prima zelf te lessen, schroom niet om hem van een biertje te voorzien en een al dan niet onderhoudend gesprek aan te gaan. Zijn waardering zal groot zijn en uw beloning idem.

Vincent Evan Settelaar

Vincent Evan Settelaar
Geboren:Als een jongetje op 1985-04-03 in Zoutkamp
Studie:Industrieel Ontwerpen
Generatie AEGEE: 2003
1e half jaar:Mercator
2e half jaar:ab Actis & Interpres

Als wellicht de eerste en laatste Sociëteitsbestuurder met bretels én manchetknopen tijdens de dienst en een opmerkelijke obsessie voor merkkleding buiten diensttijd, moet hij u ongetwijfeld al barhangend met een sigaartje en een Premium Pilsner/whisky/cognac of al hupsend op het podium opgevallen zijn: Evan Settelaar, de man die gedurende zijn eerste half jaar in het Sociëteitsbestuur er als Mercator zorg voor heeft gedragen dat u immer en altijd van uw broodnodige en meestal vloeibare versnaperingen voorzien bent. Ook weet hij zichzelf ruimschoots te voorzien van deze versnaperingen en dit resulteert dan ook geregeld in avonden die zeker voor herhaling vatbaar zijn, veelal eindigen met foute muziek, gevolgd worden door brakke ochtenden en helaas niet altijd even goed herinnerd worden. Wellicht heeft dit ertoe geleid dat Evan de tweede helft van zijn enerverende jaar de positie van ab Actis en Interpres verkoos, twee functies die hij tot dusver met gepast enthousiasme vervult. Tevens durft Evan openlijk uit te komen voor zijn voorliefde voor kriek bier, wat op z'n minst frappant mag heten. Evan begon zijn jaar als Sociëteitsbestuurder druk studerend, maar gelukkig ligt dit inmiddels achter de rug, waardoor er meer tijd overblijft voor zijn geliefde Asterion. Aangezien Evan IO studeert is besloten dat hij dan dus creatief moet zijn en dit heeft tot gevolg dat hij ook verantwoordelijk is voor alles waar enige vorm van creativiteit voor nodig is. Dit met nu al vele degelijke posters, uitnodigingen en schilderingen als resultaat.