Sociëteitsbestuur 2004-IIseptember 2004 - september 2005

Sanne Dieke Leppers

Sanne Dieke Leppers
Geboren:Als een op 1984-03-06 in Warnsveld
Studie:Bedrijfskunde
Generatie AEGEE: 2002
1e half jaar:Mercator
2e half jaar:Praeses

Als kroegmeubilair mocht ze wel eens wat vaker aan de andere kant van de bar staan, dus een sollicitatie voor het SB was niet meer dan logisch. Nu mag ze zelf de TL lichten aan gaan doen in plaats van weer eens op te schrikken als een ander ze aan doet om de gevreesde vier uur. Als Mercator zal zij er komend half jaar voor zorgen dat er altijd genoeg voorraad is voor een goede avond. Maar zoals het een SB'er betaamt zal zij de leden ook graag helpen met het weer laten slinken van de (bier)voorraad, zodat zij altijd wat te doen heeft in deze functie! Studiepunten, dat was ook al 2 jaar lang iets twijfelachtigs, maar sinds een half jaar heeft ze de smaak te pakken en deze trend zal ook zeker voortgezet worden tijdens het SB-jaar. Dus pas maar op, deze SB'er zal je nog wel eens tegen komen op de UT en zelfs wel in de UB!

Marije Rosalie Bekke

Geboren:Als een op 1984-08-28 in Nijverdal
Studie:Bedrijfskunde
Generatie AEGEE: 2002
1e half jaar:Quaestor
2e half jaar:Quaestor
Marije Rosalie Bekke

Deze geboren en getogen Nijverdalse zou nooit lid worden van een vereniging, dat liep iets anders dan gepland, actief worden zou ze helemaal niet doen, dat liep ook wat anders en zo is ze al geruime tijd bezig met het penningmeester(es) schap van het SB. Ze houdt zicht bezig met de kroegbezoekers erop te attenderen dat er meer gezopen moet worden. Natuurlijk zal ze zelf ook het goede voorbeeld geven door regelmatig met een biertje in de hand op de kroeg te vinden te zijn! Iets waarin zij wel afwijkt van het gemiddelde SB, is de studie; deze dame is zeker van plan komend jaar de nodige studiepunten te gaan halen, maar natuurlijk niet teveel want het SB was juist een mooie reden om even niet zo snel door de studie te schieten! Ondertussen een half jaar later loopt het met de studie iets minder hard dan gepland, maar de lol binnen het SB is er niet minder om, kortom deze Sociëteits Bitch vermaakt zich nog prima binnen het SB.

Anita Fenny Dianne Kolhoop

Anita Fenny Dianne Kolhoop
Geboren:Als een op 1984-07-09 in Hengelo
Studie:Bestuurskunde
Generatie AEGEE: 2003
1e half jaar:ab Actis & Paracentis
2e half jaar:Interpres

Een week voor de wissel had ze nog nooit nagedacht over een functie binnen het SB, maar één telefoontje was genoeg om deze echte rastukker uit Markelo over te halen het SB een jaar lang te komen versterken. Met haar erbij is het voor het eerst in de geschiedenis mogelijk dat er een volledige vrouwelijke lichting kwam bij de S.S.A. Komend half jaar neemt zij de functies van Ab Actis en Paracentis op zich. Een van haar taken zal zijn om alle wijze opmerkingen van het SB te bewaren voor het nageslacht. Ook gaat ze druk bezig met de post, het archief en het tappersgilde! Daarnaast gaat ze nog tijd vinden om de nodige punten binnen te halen voor haar studie Bestuurskunde, het beleid zit komend jaar dus wel goed! Het tweede half jaar waar we nu mee bezig zijn houdt Anita zich bezig met de communicatie functie, voor alle zaken betreffende de kroeg, als presentaties of aanvragen voor het een of ander kunt u bij haar terecht. De studiepunten liepen wat rustig het eerste half jaar, maar sinds een deze periode wordt er ook door deze Sociëteits Bitch weer hard gestudeerd.