Sociëteitsbestuur 2003-IIseptember 2003 - september 2004

Rik Willem ten Wolde

Rik Willem ten Wolde
Geboren:Als een jongetje op 1983-10-09 in Enschede
Studie:Toegepaste Communicatie Wetenschappen
Generatie AEGEE: 2001
1e half jaar:Mercator
2e half jaar:Praeses

Stel je voor, je moet een vijftal SB'ers onder bedwang houden die liever studentenbenzine drinken dan de SB-motor op gang houden. Dit zal niet meevallen en dat doet het voor Rik ook niet altijd. Soms is hij helemaal gestressed als anderen niet echt de nadruk leggen op de actie van actiepunt. Gelukkig is hij goedlachs en kan een en ander ook met zijn nuchtere Oldenzaalse blik bekijken. Gelukkig kent deze man de goudgele cylinder, hij komt dan ook uit DE (volgens hem) carnavalsstad van Nederland. Na de raad van elf kan een SB van 6 alleen nog maar meevallen. Deze tijd begon voor hem dan op speciale wijze, het klappen van de zweep bij AEGEE kende hij nog niet echt maar in korte tijd heeft hij zich alle afkortingen en gewoontes van de vereeeeeniging eigen gemaakt. Af en toe blaast hij wat hoog van de toren maar bij zijn vriendin Lieneke schijnt hij een mak lammetje te zijn. Niemand heeft haar alleen nog mogen aanzien en erg rustig bij AEGEE zal hij dan ook niet worden, waar natuurlijk alleen maar 'Vo op te zeggen is. Dan is er ook nog zijn andere liefde muziek, hier kan hij je alles over vertellen. Hij werkt dan ook niet voor niets bij de muziekwinkel Plato en het schijnt dat hij om de paar weken wel weer gratis kaartjes voor een concert heeft. Samengevat: een energieke soms wat gestressde lachende kerel die wel van het gerstenat houdt en dat is precies wat het SB nodig heeft.

Timotheüs Edgar Klifman

Geboren:Als een jongetje op 1983-06-24 in Dordrecht
Studie:Technische Informatica
Generatie AEGEE: 2002
1e half jaar:Quaestor
2e half jaar:Quaestor
Timotheüs Edgar Klifman

Tim heeft in het (ruime) jaar dat hij nu lid is van AEGEE Enschede een naam opgedaan. "Welke Tim Klifman wordt ook wel de struisvogel genoemd?" en JeneverTim zijn enkele beschrijvingen die hem eer aan doen. Als hij buiten dienst in de kroeg naar je toe komt met een biertje of jenevertje in z'n hand dan is het oppassen geblazen, want eenmaal aan de praat kom je niet makkelijk van hem af. Het is niet zozeer dat hij niet interessant praat, maar het is zoveel! Wijze raad: gewoon weglopen, het gesprek afkappen helpt niet. Tim uitnodigen voor een etentje kan je ook nog wel eens duur komen te staan, want tegen de tijd dat hij zijn halve bord leeg heeft (meer krijgt hij niet op), heb jij inmiddels al weer honger. Tim is dan ook erg blij dat een biertje gelijk staat aan 2 bruine boterhammen. Tim neemt ook dit halve jaar de financiën op zich, nadat hij al een half jaar deze functie heeft mogen bekleden. Wie het afgelopen halve jaar te maken heeft gehad met Tim in de functie van penningmeester weet dat hij ontzettend lastig kan zijn, maar dat is natuurlijk ook weer zijn charme. Hij zal nooit en te nimmer toegeven en heeft als doel gesteld om een strenge penningmeester te zijn. Deze missie zal hij dan ook met glans volbrengen.

Maarten Veger

Maarten Veger
Geboren:Als een jongetje op 1982-03-16 in
Studie:Bedrijfsinformatietechnologie
Generatie AEGEE: 2000
1e half jaar:ab Actis & Paracentis
2e half jaar:Interpres

Maarten Veger, onze nieuwe Interpres. Sinds deze nieuwe functie in het leven is geroepen, heeft het enige tijd gekost een passende naam te vinden. Binnen het SB is de interpres verantwoordelijk voor alle communicatie binnen de vereniging. Dit om het werk van de voorzitter te ontlasten. Een avond met Maarten een biertje drinken kan nooit een saaie avond blijven. Als Maarten wat biertjes op heeft begint hij erg serieus te worden. Tenminste dat denk je dan! Hij treed dan graag in contact met de onderlaag van de samenleving .. zwervers .. hoe zatter hoe beter. Dan stelt hij ze de meest onzinnige vragen, zoals 'Wat vind u nou van de toetreding van 10 landen tot de EU?'... Het antwoord van de zwerver is dan al kostelijk, maar de voorzetting van de gesprek door Maarten des te meer. Bieren met maarten betekent dat een kostelijk schouw- en hoorspel is gegarandeerd. Soms begin je niet te twijfelen of Maarten niet te veel trekjes overneemt van z'n grote vrienden uit de onderlaag. Zo vind je in z'n koelkast regelmatig een tray blikken schaltenbrau. Echter dakloos is hij zeker niet .. hij heeft maarliefst twee verblijfplaatsen: huize Minkmaat en Asterion! Eigenlijk heeft hij ook nog een derde verblijfplaats: als hij z'n telefoon niet opneemt en vaag is over waar hij uithangt, dan zit hij gezellig bij z'n vriendinnetje.