Sociëteitsbestuur 2003-Imaart 2003 - maart 2004

Marjon Platje

Marjon Platje
Geboren:Als een op 1981-02-09 in Zwolle
Studie:Bestuurskunde
Generatie AEGEE: 2000
1e half jaar:ab Actis
2e half jaar:Praeses

Als enige dame tussen vijf heren staat Marjon zeker haar mannetje. Door sommigen vooraf 'te lief' genoemd, maar vergis u niet! Achter deze op het oog rustige en lieve vrouw schuilt een pitbull die zich vastbijt en niet meer loslaat. U bent gewaarschuwd! In de kroeg zal zij gemakkelijk te herkennen zijn aan haar harde lach en lege glazen port die voor haar staan. Met bier zal je haar niet snel zien, maar ze zal er zeker niet minder om drinken. Als Praeses zal zij het komende half jaar proberen de vijf heren te temmen en onder controle te houden. Natuurlijk zal dat niet zonder slag of stoot gebeuren, dus reken er maar op dat er een aantal mensen met blauwe ogen en gebroken polsen de vergaderingen zullen verlaten! Wel is er altijd ruimte voor creatieve mogelijkheden, zodat de lange vergaderingen kunnen worden gecombineerd met goede discussies.

Roel van der Hoorn

Geboren:Als een jongetje op 1983-01-20 in Noordwijk (ZH)
Studie:Bedrijfsinformatietechnologie
Generatie AEGEE: 2001
1e half jaar:Mercator
2e half jaar:Interpres
Roel van der Hoorn

Roel van der Hoorn, de man die graag bier uitdeelt en bijna geen kroegavond mist. Hij heeft grote moeite om op tijd te komen, hij is altijd minstens 5 minuten te laat, een zelfbedacht systeem om standaard een half uur eerder te komen mocht niet baten. Maar eenmaal aanwezig blijft hij tot het bittere eind, het zal niet de eerste keer zijn dat anderen hem aan bepaalde acties op een avond moeten herinneren, zoals spoelbakduiken en sandwichen :). Roel is een echt avondmens, zijn dagen beginnen 's middags en duren tot diep in de nacht, en dat is natuurlijk prima te combineren met het SB. Komend halfjaar is Roel verantwoordelijk voor de interne communicatie, hij zal ervoor zorgen dat er een optimale samenwerking tussen commissies en het SB bewerkstelligd wordt.

Jan-Willem Veldhuis

Jan-Willem Veldhuis
Geboren:Als een jongetje op 1983-05-20 in Apeldoorn
Studie:Technische Informatica
Generatie AEGEE: 2001
1e half jaar:Retentio
2e half jaar:Retentio & BCP

Jan-Willem is tot maart verantwoordelijk voor het onderhoud in de kroeg, de Beheerscommissie Pakkerij en het archief. Hij is een druk bezet man. Het komende half jaar blijft hij actief in Europa; de aankomende Agora in Zaragoza is hij er weer bij! Jan-Willem is nog steeds degene met de harde lach op vergaderingen en beleidsavonden, maar op de dansvloer zie je hem niet zo snel. Misschien een uitdaging voor de dames in de vereniging? Jan-Willem is ook drummer in de AEGEE-band, die we weer zullen horen op de Dies met de uitreiking van de Almanak! Kortom, met Jan-Willem hoef je je niet te vervelen!