Sociëteitsbestuur 2002-IIseptember 2002 - september 2003

Matthijs Roderick Dee

Matthijs Roderick Dee
Geboren:Als een jongetje op 1982-03-13 in Bethesda (VS)
Studie:Technische Informatica
Generatie AEGEE: 2001
1e half jaar:Mercator & BCP
2e half jaar:Praeses & BCP

"Dit is de voicemail van Matthijs Dee, uh.. laat aub na de pieptoon een bericht achter dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug". Dit zijn ongetwijfeld de beroemste woorden van onze Matthijs "Communicatie" Roderick Dee. Mocht je hem wel te pakken krijgen via zijn GSM, 'VO! Onze Praeses had nogal een reputatie opgebouwd van slechtbereikbaarheid. Gelukkig is dat tegenwoordig stukken beter en is hij zelfs bereikbaar wanneer hij bij het vriendinnetje zit. Naast zijn functie als Praeses is hij ook onze BCP-er, waardoor de relaties met andere Pakkerijverenigingen prima in orde zijn. Onze Amerikaan kan zich prima vermaken in Asterion. Wanneer hij dienst heeft zorgt hij met zijn nuchtere instelling ervoor dat de avonden prima verlopen. Mocht hij geen dienst hebben, dan is Matthijs nooit ver van de bar te vinden om daar met een lekker biertje/BaLeCootje in zijn hand een gezellig gesprek te voeren. Hij vermaakt zich daar toch beter dan zelf voor lul te staan op het podium. Kortom, Matthijs is iemand waarmee je je prima kan vermaken in Asterion.

Vincent Bakker

Geboren:Als een jongetje op 1982-04-26 in Wageningen
Studie:Technische Informatica
Generatie AEGEE: 2001
1e half jaar:Quaestor II
2e half jaar:Quaestor
Vincent Bakker

Vincent "Geld" Bakker is onze Quaestor, in het dagelijks taalgebruik ook wel penningmeester genoemd. Hij is verantwoordelijk voor alle financiële kanten binnen het sociëteitsbestuur. Verder is hij de grootste nerd binnen het SB wat wel resulteert in deze website en een prachtig nieuw rekeninghouderssysteem. Afgezien van al deze drukke bezigheden vind hij ook nog tijd om 'bij het vrouwtje' te zijn. Natuurlijk is hij, zoals een echte sociëteitsbestuurder betaamd, altijd in voor een biertje. Deze cabaretliefhebbende collega is hiernaast ook verantwoordelijk voor de vrolijke (storende?) noot tijdens de vergaderingen.

Stefan Matthias Werrie

Stefan Matthias Werrie
Geboren:Als een jongetje op 1982-01-03 in Leersum
Studie:Geen
Generatie AEGEE: 2000
1e half jaar:ab Actis
2e half jaar:Interpres & Paracentis

Stefan "de arbeider" Matthias Werrie dames en heren. Na een half jaartje als Ab-actis te hebben gefunctioneerd heeft hij besloten zich het komende halve jaar te gooien op de communicatie, tappers en het afronden van het archief. Stefan zal nooit zijn mond dicht kunnen houden als hij denkt iets structureels te kunnen bijdragen aan de vergaderingen en soms doet hij dit ook als hij zelf weet dat hij juist niet iets heeft bij te dragen. Na een half jaar flink gefeest te hebben lijkt het er wel op dat hij al vooruit kijkt naar een studie in Utrecht, hij doet het al wat rustiger aan en misschien is hij al een beetje zijn reserves aan het opvullen voor het studentenleven in de grote stad. Nog steeds betrappen we hem er wel eens van foute danspasjes bij mooie dames in de buurt, met de hoop dan toch een keer op te vallen! SB'VO, Dames en heren Stefan Matthias Werrie.