Welkom bij Sociëteit Asterion!

Sociëteit Asterion is de kroeg van studentenvereniging AEGEE-Enschede. Elke dinsdag en donderdag is een kroegavond en er worden veel verschillende activiteiten ondernomen. Neem vooral een kijkje in onze agenda of volg ons via Facebook om op de hoogte te blijven!

Kroeg Reserveren?
03:0728/06/2019

Wizardstaff Borrel

Een bijzondere borrel. HJC Syxys (die overigens officieel niet meer bestaat en ongeveer alleen Hidde en Rikkert nog zijn) organiseerden vanavond een buitengewone borrel. Zoals de titel al verraden heeft was het tijd voor een oude traditie die vroeger plaatsvond op kamp. Het drinken van halve liters Klok bier en je gedronken bier aan elkaar tapen zodat je een mooie toren krijgt. Vandaar de Staf. De avond begon met een zekere oud SB’er die nogal goed is in zo snel mogelijk biertjes adten. Vanavond was het tijd om dit eens uit te testen met een pitcher. In 8 seconden tijd was de pitcher opgewarmde klok bier verdwenen. Een prestatie die niet snel geëvenaard zal worden. Naarmate de avond vorderde groeiden de staffen. De hoogste was uiteraard van een van de organisatoren zelf die vanaf het einde van de middag al aan het sparen was. 13 blikken ten hoogte van 2,8 meter en 6,5 liter bier bleek een onhandig groot gevaarte te worden die met tact gedronken diende te worden. De avond eindigde met een staf van alle overgebleven kroegbezoekers aan elkaar geplakt die samen bijna de kroeglengte evenaarde. Helaas brak de constructie in stukken en eindigde in de prullenbak. De avond werd beëindigd met een mooie naborrel. Ondanks de tentamenweken was de borrel gezellig, bijzonder, lachen en genieten. Welterusten en tot het volgende Avontuur!

Uw Tappers.

Hidde met zijn uitmuntende prestatie.

Ingezonden door: SB
zaterdag 13 jul 20:03, 2019
Ingezonden door: Marlijn, Aniek, Ilse
zaterdag 13 jul 01:27, 2019
Ingezonden door: SU
dinsdag 9 jul 12:22, 2019
Ingezonden door: ByeByeQue
vrijdag 5 jul 20:59, 2019

De temperaturen stijgen de pan uit en om te zorgen dat kroegbezoekers niet oververhitten heeft het SB drastische maatregelen genomen. Als eerste staat de airco op zijn standaard 19 graden en daarnaast is er Weizen ingekocht!
Kom vanavond dus vooral langs om af te koelen in Asterion!
... See MoreSee Less

De temperaturen stijgen de pan uit en om te zorgen dat kroegbezoekers niet oververhitten heeft het SB drastische maatregelen genomen. Als eerste staat de airco op zijn standaard 19 graden en daarnaast is er Weizen ingekocht!
Kom vanavond dus vooral langs om af te koelen in Asterion!

Sinds kort heeft de kroeg nieuwe whisky- en wijnglazen. Kom dus vooral langs om uit te proberen! ... See MoreSee Less

Sinds kort heeft de kroeg nieuwe whisky- en wijnglazen. Kom dus vooral langs om uit te proberen!

View previous comments

Goede wijnglazen!

1 month ago
Avatar

Comment on Facebook

Poll

Mag Lara in een DHK das tappen.

View Results

Laden ... Laden ...