Het was gisteren een mooie avond! Gister begon de avond, overigens met La Chouffe speciaalbier op de tap, met de Grote AEGEE Geschiedenis Quiz van de LustrumCie. De kroeg stond vol met cantustafels en -banken, de kroeg was volbeplakt met oude foto's uit het AEGEE archief en het bootgedeelte werd omgetoverd in een presentatorpodium. Tien teams streden gisteren tegen elkaar om te kijken wie de meeste triviale kennis over de geschiedenis van AEGEE had. De Quiz bestond uit 5 rondes, waarbij elke ronde weer anders gespeeld diende te worden. Van mysterycards waar mensen bier kregen of punten verliezen tot het vertrouwen van je teamgenoot om punten te krijgen. Deze quiz werd gepresenteerd door Berend en Paul (nogmaals dank daarvoor!) en de commissie mocht bier gaan bezorgen. Halverwege de quiz kregen we ook speciaal bezoek van Simon de Hartog (Even wat -Enschede geschiedenis: Deze man is het 16e bestuur van -Enschede geweest, ook erg actief geweest op Europees niveau en heeft vele zaken gemoderniseerd in zijn tijd.). Simon ging wat over de geschiedenis van AEGEE (en daarop aanhakend zijn toekomstvisie) vertellen vanuit zijn perspectief. Vervolgens ging de quiz weer verder (en had één team al opgegeven). Uiteindelijk begonnen de meeste teams toch wel hun concentratie te verliezen, maar gelukkig kwam ronde 5 alweer aan. Uiteindelijk had de Grogans-team met 3 punten verschil gewonnen van de AgoraCie (helaas 😛 ).

Dat bijna iedereen vanavond naar de kroeg kwam voor de quiz was wel te merken, want na de quiz (dat was om een uur of 1 ofzo) verliet toch wel de helft van de mensen weer onze mooie Asterion (we zijn tegenwoordig echt weer tot 04.00 geopend mensen!). Aan de rest van de mensen was het toch te zien dat het een erg mooie avond was. Er werd nog gebierpongd door een op te richten jc tegen het oud-SB. Voor mij ging de avond wel sneller dan verwacht, want voor ik het wist was het alweer laat en dus ook voor mij om dit logboekjestukje van gisteren hierbij af te sluiten.

Overigens, komende donderdag hebben Nicole en Davida laatste dienst!!! Komt allen en voer hen met bier en andere alcoholische versnaperingen tot ze erbij neervallen :7! Tot donderdag! :B