Na vorige week de diesperiode afgetrapt te hebben met een intern diesfeest was het deze week de beurt aan JC Kairos om een mooi open feest neer te zetten, en dat hebben ze zeker gedaan!

De dag begon wat stressvol met de noodverlichting die een eigen wil had en een mengpaneel wat besloot de geest te geven. Na voltallige inzet van uw SB is de noodverlichting gefixt en met hulp van een actief lid is het mengpaneel gerepareerd zodat er een fantastisch feest gehouden kon worden. (Tshilumba’s stickertje met zijn eerdere “fix” gaat nu niet meer op. Haha.)

Het feest zelf begon met een goede hoeveelheid leden, maar werd al snel aangevuld met een heleboel externen waardoor het feestje echt aan ging. Na een succesvol voorprogramma van Tshilumba en Hicham begon Reinout aan zijn laatste draai-dienst waarbij klassieke hitjes niet gespaard bleven. Hierdoor bleef het feestje natuurlijk wel wat langer aan dan vooraf gepland. Uiteraard vond uw SB dit geen probleem en genoten zij ook ten volste van de muziek. Vanwege het supergave feest duurde de schoonmaak wat langer omdat iedereen nog aan het nagenieten was van de mooie avond.

Reeds is het 6e uur van een nieuwe dag aangebroken waar uw SB-verantwoordelijke voor de MusiCie en het ‘jan-lid’ van de eerder dezer dag gebruikte soldeerbout nog enkele drankjes soldaat maken. Legendes gaan niet snel heen, en zo noemen wij ook alle helden van dezer avond. JC Kairos bedankt voor jullie inzet! MusiCie, en voornamelijk Reinout, bedankt voor uw onmeunige inzet; ‘jan-lid’, u heeft wellicht deze avond gered; SB, bedankt voor uw dienst en inzet voor deze fantastische vereniging!

 

Getekend,

DJ Housawouwsa & Rikkert